Meteen naar de inhoud
Home ┬╗ Wie

Wie

Charlotte Van Dingenen, counsellor bij Groei Counselingpraktijk.

Ik ben Charlotte Van Dingenen. In 2012 studeerde ik af als sociaal werker. In 2020 behaalde ik het Certificaat van Systemische Counselor bij de Interactie-Academie in Antwerpen. Ik volg regelmatig studiedagen en opleidingen en scherp zo mijn expertise en kennis aan. Sinds oktober 2022 ben ik lid van de Belgische vereniging voor relatie- en gezinstherapie en systeemcounseling. Sinds 10 jaar ben ik werkzaam als sociaal werker met een psychotherapeutisch mandaat in een CGG.

Je zou me kunnen omschrijven als warm, empathisch en een tikkeltje eigenzinnig. Al van jongs af aan ben ik geboeid door mensen en hun persoonlijke verhalen en welke zaken onze beslissingen beïnvloeden. Deze interesse heb ik vertaald in de praktijk door een systemische opleiding te volgen waarbij steeds met een nieuwsgierige, integrale en niet-beoordelende blik gekeken wordt naar de persoon en zijn/haar context. Elk verhaal is uniek!

Daarnaast volgde ik ook een creatieve opleiding evenals een kunstrichting in het secundair onderwijs. Ik heb altijd een passie gevoeld voor creatief werken en out-of-the-box denken. Laat het net dat zijn dat we soms nodig hebben om nieuwe wegen te ontdekken in ons leven.